Fudbaleri Novog Pazara na pripremama u Sjenici

Fudbaleri i stručni štab Novog Pazara otputovali su u Sjenicu, gde će su u narednih deset do petnaest dana pripremati za nastupajuću sezonu u Prvoj ligi Srbije.


Trener Saša Štrbac, njegov prvi pomoćnik Dejan Dimić, trener golmana Naser Halitović i sekretar stručnog štaba Nazim Izberović na put su poveli 30 igrača, od čega i dobar deo omladinaca koji su prošle sezone izborili ulazak u Omladinsku ligu Srbije.


U sjeničkom hotelu “Borići’’, bazi novopazarskih fudbalera, nalaze se golmani Pustinjaković, Koč i Alić, kao i igrači Škrijelj, Babić, Gurdijeljac, Milenković, Lotinac, Nedeljković, Bejtović, Đakovac, Sadović, Kecap, Mehmedović, Pavlović, Nicević, Poturović i Đalac.


Štrbac je na pripreme poveo i Bogućanina, Redžovića, Plojovića, Muratovića, Selimovića, Holića, Kadrića, Spicu, Džankovića, Suljevića, Dolićanina i Bektaševića.

Kormilar Štrbac je najavio da će ekipu u narednim danima pojačati još dvojica fudbalera sredine terena, eventualno još jedan igrač u nekoj drugoj liniji tima.


Kandidati za najbolji tim će odigrati i nekoliko kontrolnih utakmica, a prvi rival bi kroz dva dana trebao biti sastav Zlatara.


Ekipu Novog Pazara su, do sada, pojačali napadač Miloš Đalac, odbrambeni igrač Ivan Babić, golman Danilo Pustinjaković, dok su se u matični klub vratili Emir Lotinac, Aldin Gurdijeljac, Mirsen Mehmedović, Semir Sadović i Demir Spica.


Klub su napustili Miloš Stojanović(Zlate Moravce, Slovačka), Ivan Ćirka(BASK), Miloš Živković(Jagodina), Nebojša Skopljak, Nebojša Stanojlović, Salih Hamidović, Petar Jokić, Damir Beširović, Dragan Starčević, Nenad Jovanović i Nenad Simić.


Ranije je na mesto predsednika kluba postavljen ministar Rasim Ljajić, funkciju sportskog direktora obavljaće Esad Karišik, dok je Sead Brunčević novi tim menadžer.