Marić očekuje atraktivan fudbal protiv Metalca

Petak , 2016-05-20 | 13:59:41

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Marić rekao je danas da očekuje lepu i otvorenu utakmicu u Gornjem Milanovcu, gde će njegova ekipa igrati protiv Metalca u poslednjem 37. kolu Super lige Srbije.


"Oba tima su rasterećena, pa sutra očekujem interesantnu borbu bez velikog pritiska i tenzije. To otvara mogućnost za lep i ofanzivan fudbal. Ne znam da li će domaćin igrati sa najjačim timom ili eksperimentisati kao mi, ali to me ne brine mnogo", rekao je Marić.

Metalac je 12. na tabeli, odnosno četvrti u plej-aut grupi sa 25 bodova, koliko je osvojio i Novi Pazar na 13. poziciji.

"Žao mi je što posle izborenog opstanka nismo bili u stanju da dobijemo još neku utakmicu, ali bilo je i nekih objektivnih problema o kojima ne bih voleo da pričam. Imali smo i rano isključenje našeg igrača u prošlom meču, posebno mi je krivo što smo poraženi na domaćem terenu", istakao je Marić.

Trener Pazaraca zbog kartona neće računati na Vladimira Radivojevića, Voja Ubiparipa i Darka Micevskog, a u kombinaciji nisu povredjeni Dušan Pantelić i suspendovani Amer Osmanagić.

Utakmica izmedju Metalca i Novog Pazara igraće se u subotu od 17 časova.


 

Napiši komentar: