FK Novi Pazar: Teško do opstanka u neregularnim uslovima

Cetvrtak , 2017-05-18 | 13:39:40

Fudbalski klub Novi Pazar saopštio je danas da je bilo teško izboriti se za opstanak u neregularnim uslovima, kao i da je zbog ispadanja tog kluba iz superligaškog takmičenja na gubitku ceo srpski fudbal.


"Borili smo se do poslednjeg trenutka, verujući u svoju ekipu, ali bilo je teško izboriti se u ligi gde su se stvari uglavnom dešavale van terena, posebno u završnici. Nažalost, časnim i sportskim ponašanjem na terenu i van njega, bilo je više nego očigledno da nismo imali nikakve šanse u toj neregularnoj borbi za opstanak", stoji u saopštenju Novog Pazara.

Novi Pazar je u pretposlednjem kolu plej-auta poražen na svom terenu od Čukaričkog sa 0:5, pa je posle šest godina ispao iz Super lige Srbije.

"Našim ispadanjem nije izgubio samo Novi Pazar, sa velikim brojem navijača zbog kojih se u svetu i igra fudbal, već i cela fudbalska organizacija u Srbiji", navode Novopazarci.


 

  • user thumb
    Adi np

    Koja drskost od strane uprave, umesto da se izvinu pazarskoj javnosti zbog svoje nesposobnosti i daju kolektivnu ostavku oni krive druge van terena, ovi ne da nisu za upravu vec su zreli za psihijatriju, to sto je Pazar ispao me ne nervira ali ovo ponasanje uprave je bezobrazno

Napiši komentar: