Ljajić o izjavi Gojkovićeve da “neki ministri treba da se odmore”

Petak , 2018-10-05 | 11:44:07

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić kazao je danas da je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković verovatno mislila na njega kada je izjavila da “neki ministri predugo sede u Vladi i da bi možda trebalo da se odmore”.


On je novinarima u Nišu rekao da “svako ima pravo na svoje mišljenje” i dodao da ne zna ništa o rekonstrukciji Vlade Srbije niti ko bi mogao da se nađe među onima koji će je napustiti.

“Moja stranka i ja ne odlučujemo o tome, to je posao za premijerku i stožernu stranku koalicije (Srpsku naprednu stranku). Svaku odluku apsolutno ću prihvatiti”, rekao je lider Socijaldemokratske partije Srbije.

Gojković je u intervjuu “Večernjim novostima” zaključila da neki od ministara predugo sede u Vladi i da bi možda trebalo da se odmore, ali nije precizirala na koga misli.

“Predsednik (Aleksandar Vučić) je kritikovao neke ministre, da nisu tu samo da bi se slikali, zivkali novinare da izaberu najlepšu fotografiju, već moraju suštinski da zagovaraju politiku Vlade”, kazala je Gojković.


 

 • user thumb
  Sead

  Pa nego sad se odmori u nekoj metropoli kao ambasador. Sad kad si napravio milione , kad tvoji ortaci narko dileri voze dzipove od 200 hiljada eura, mozes i u penziju. A nama su granice ootvorene.

 • user thumb
  Beli

  Cijelu vladu da promene, drzavni covjek ostaje. Slijepac vidi ko je on. Jedini koji je u vlasti 15 godina.

 • user thumb
  Aga

  Viska je ovaj jos 2004 god.,zo nevidjeno.

 • user thumb
  Mirza

  Pa on je rekao da ako izadje iz vlasti moze da otvori NVO. Sta ce da radi ovaj kameleon ako nije na vlasti ?

Napiši komentar: