Putari ponovo zakrpili rupu kod autobuske stanice (VIDEO)

Petak , 2019-06-07 | 14:44:27

Radnici AD “Novi Pazar put” raskopali su danas i ponovo sanirali udarnu rupu u Omladinskoj ulici u Novom Pazaru, a nakon što je snimak na kojem se vidi kako su pre par dana na neadekvatan način obavili taj posao postao veoma popularan na društvenim mrežama.


Naime, oni su tada lopatama asfalt ubacili u rupu koja je bila puna vode, što je prema mišljenju stručnjaka pogrešno, jer se asfalt postavlja na suvu i očišćenu površinu.

Novopazarski putari su zbog toga danas raskopali taj deo ulice, očistili rupu, namazali emulzijom, a potom i asfaltirali.

U razgovoru sa nama, poručili su da su i prvobitno posao obavili kvalitetno i u skladu sa standardima, ali da je snimak prekratak kako bi se videlo na koji način su sve uradili.

“Naši radnici su profesionalci, koji su radili puteve širom Srbije. I tog dana su uradili sve kako treba i taman kada su počeli da raspoređuju asfalt počeo je pljusak koji je za par sekundi napunio rupu vodom. Ono što se ne vidi na snimku je da su radnici vodu izbacili napolje, a potom i završili posao. Međutim, zbog javnosti i našeg ugleda smo odlučili da rupu ponovo saniramo”, kazao je njihov šef.

 

Ponovno krpljenje rupe

Kompanija AD “Novi Pazar put” pobedila je na tenderu Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta za sanaciju novopazarskih ulica, a taj posao vredan je oko 15 miliona dinara.

Kao naručilac posla, direktor tog javnog preduzeća Mujo Šaćirović je nakon odgledanog snimka poručio da je saniranje rupa na takav način nedopustivo i obećao da će udarna rupa biti ponovo zakrpljena.

N. Kočović


 

Napiši komentar: