Ministarstvo negira da je dva puta odbilo isti projekat

Utorak , 2019-07-30 | 14:06:09

Ministarstvo kulture i informisanja negiralo je danas da je jedan projekat Sto plus radija iz oblasti javnog informisanja osoba sa invaliditetom odbilo po dva različita osnova.


"Ministarstvo kulture i informisanja ukazuje da je 'Sto plus radio' konkurisao sa dva različita projekta na Konkursu za sufinansiranje projekata iz oblasti javnog informisanja u 2019. godini. Sa projektom 'Otvoreno o ekologiji regiona' prijavili su se na Konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja za radio, a sa 'Živeti zajedno u regionu, radijska produkcija' na Konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja namenjenih osobama sa invaliditetom", navodi se u saopštenju.
Ministarstvo je navelo da je prvi projekat odbačen jer je njegova vrednost prešla 80 odsto vrednosti projekta, dok je drugi projekat odbijen uz obrazloženje da "opis aktivnosti nije detaljno razradjen i uskladjen sa očekivanim rezultatima".

"Ujedno, rezultati i indikatori rezultata nisu dovoljno merljivi. Budžet projekta je predimenzioniran i nije uskladjen sa projektnim aktivnostima", dodaje se u saopštenju i navodi da je kompletno obrazloženje dostupno na sajtu.


 

  • user thumb
    Ćatko

    Što je ovo loše kad moraš da objaviš saopštenje ministarstva koim dokazuješ da si pogrešio. Ali profesionalno nema šta. znači odbijena su vam dva projekta a ne jedan dva puta...

Napiši komentar: