Ilić: Imamo velike šanse protiv Mladog radnika

Petak , 2019-10-04 | 18:31:03

Trener odbojkaša Novog Pazara Goran Ilić rekao je danas da će njegova ekipa, iako još uvek nekompletna, pokušati da na domaćem terenu pobedi Mladi radnik u prvom kolu Superlige.


"Nadam se da ćemo do sledeće utakmice biti kompletni, a ni ovako se ne predajemo. Daćemo sve od sebe da pobedimo. Mislim da i sa ovim timom imamo velike šanse, posebno jer se igra u našoj sali. Prva utakmica je uvek bitna i teška, pa bih voleo da ljubitelji odbojke dođu u velikom broju", rekao je Ilić.

On je ocenio da je najveći adut Mladog radnika isukstvo igrača poput Nemanje Dukića i Toma Micića, ali da bi u dužoj utakmici to mogla da bude prednost Pazara.

"Imamo Vanju Eremića i Aleksandra Ivkovića, srednjaci su dugo u ekipi. Mladi Alija Bekrić je u usponu, a malo kuburimo na korekciji. Ako odigramo taktički pametno, možemo da se nosimo s rivalom. Optimista sam, uprkos nekim zdravstvenim problemima", naveo je Ilić.

Primač servisa Novog Pazara Vanja Eremić ocenio je da je Mladi radnik blagi favorit, a da bi domaći odbojkaši trebalo da odigraju lepršavo i da daju sve od sebe.

"Možemo da im se suprotstavimo i sa dva mlađa igrača u postavi. Uslov je da odigramo dobro, kao na treninzima. Sve je na nama. Ako zaustavimo Micića, napravićemo veliki korak ka pobedi. Što se ambicija u prvenstvu tiče, sa još jednim primačem i korektorom trebalo bi da konkurišemo za mesto u najboljem kvartetu", zaključio je Eremić.

Novi Pazar i Mladi radnik igraće u nedelju od 18 časova u dvorani Pendik.


 

Napiši komentar: