Proglašena lista Stranke pravde i pomirenja

Utorak , 2020-03-10 | 12:39:37

Gradska izborna komisija u Novom Pazaru proglasila je danas izbornu listu “Akademik Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja” koja će biti pod rednim brojem dva na predstojećim lokalnim izborima.


Nosilac liste, koju je podržalo oko 1.600 građana, je predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić, a prvi na listi je predsednik mladih, apsolvent medicine Edin Numanović.

Šef Izbornog štaba Jahja Fehratović radiju Sto plus je rekao da listu čini različit spektar kvalitetnih ljudi, od univerzitetskih profesora do lekara i inžinjera.

“Građanima nudimo novi koncept i politiku koja će uspeti od Novog Pazara da napravi kvalitetan ekonomski centar i moderan grad, iz kojeg se ljudi neće iseljavati. Obračunavaćemo se sa svakim vidom korupcije i nepotizma, što je rak rana ovog grada“, rekao je Fehratović.

On je poručio mladim ljudima da njihova snaga, znanje i resursi treba da budu na raspolaganju ovom gradu, gde treba da grade svoju budućnost.

Listu čini 47 kandidata za odbornike Skupštine grada Novog Pazara, a 40 odsto su žene.

Na poslednjim lokalnim izborima u ovom gradu, pre četiri godine, učestvovalo je 10 izbornih lista, sa ukupno 322 kandidata za odbornike.

E.Đulović/ A.Bajrović

Foto: SPP


 

Napiši komentar: