TV Tutin: Pod jakim smo pritiskom opštine

Petak , 2020-05-29 | 14:32:06

Direktor Sandžačke TV mreže iz Tutina Amir Numanović izjavio je danas da je taj medij "osujetio više pokušaja" ometanja emitovanja programa u četvrtak veče, kada je u programu gostovao bivši poslanik SDA Sandžaka i aktuleni nosilac liste “ Sandžak u srcu, Tutin na prvom mjestu” Bajro Gegić.


Numanović je u saopštenju za javnost optužio predsednika opštine Kenana Hota, smatrajući ga odgovornim i za "sazivanje današnje hitne sednice Opštinskog vijeća, na kojoj je od komunalne inspekcije traženo da pronađe način za uklanjanje antenskog sistema te TV sa objekta Doma kulture".

Prema njegovim rečima, pošto je Bajro Gegić napustio SDA i oformio posebnu izbornu listu, lokalna vlast je počela da vrši pritisak na tu televiziju.

"Proteklih dana opštinski čelnici, predvođeni odlazećim predsednikom Kenanom Hotom zvali su i obilazili novinare i ostale radnike naše televizije nudeći novac i radna mesta u opštinskoj upravi. U tim nečasnim poslovima uspeli su da otkupe dva radnika naše televizije", naveo je direktor Numanović.

Sandžačka TV mreža iz Tutina morala je nedavno da napusti zakupljeni prostor tutinskog Doma kulture, pošto ga je lokalna samouprava prodala.

A.Bajrović


 

  • user thumb
    Tutinac

    Amire, ti nisi medij ti si clan partije ovog profesionalnog ćutologa Gegica. Slikas se na njegovim skupovima, lobiras, mozda ces biti i njegov kandidat za odbornika, tako da tu pricu da si ti medij, novinar i tome slicno to okaci macku o rep. Ti si politicar i moras trpeti politicke udarce.

Napiši komentar: