Vučić o planovima za rekonstrukciju puteva

Sreda , 2020-06-03 | 12:06:40

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u planu izgradnja ili rekonstrukcija više putnih pravaca na širem području Novog Pazara, od čega je samo za rekonstrukciju puta izmedju Raške i Novog Pazara ovojeno oko 12 miliona evra.


Vučić je prilikom obilaska putnog pravca Karajukića bunari - Rasno, koji je u izgradnji, rekao da će osim više lokalnih puteva narednih meseci biti potpisan ugovor za izgradnju puta od Požege do Brnjice a zatim i do Boljara.

"To znači dolazak kompanija, dolazak investitora. Tada će vam biti blizu i Beograd i Sarajevo", rekao je Vučić.

Aktuelni predsednik je pre tri godine, kada je bio premijer, obećao izgradnju velike fabrike, koja će zaposliti izmedju 1.000 i 2.000 ljudi.

"Radićemo na tome, kao što smo to uradili u Kruševcu i Nišu", i naglasio kako će nekoga dovesti po svaku cenu, "šta god bilo i kako bilo", rekao je tada Vučić.

Predsednik je danas poručio da gradjani treba da izmere "od 1945. godine naovamo pa kad vide ko je koliko uradio, da po tome sude a ne po nečemu drugom", komentarišući to što je u Novom Pazaru tokom ranije posete bio dočekan zvižducima.


 

 • user thumb
  Komso

  2018 potpisali ugovor. 2.5 godina im je trebalo da otpocnu sa radovima na putu tt-np. Kao imaju dozvole za prvih 6 km. Hoce da kaze prosto receno, napravicemo put na deonici novog pazara. Jer kako vidimo da predstavnici Tutina nisu prisutni na otvaranju radova...

 • user thumb
  Sale

  Po njihovom govoru ispada da je važniji put na pešteri nego put Tutin-Novi Pazar. Valjda na pešteri zbog glasača. A za put TT-NP godinu dana najavljuju početak radova.

 • user thumb
  Amir

  Bice fabrika,dajte Rasimu Ljajicu glas za jos 30 godina vlasti. On ce kako kazu njegove podguzne muhe "svojim autoritetom" dovesti investitore.

Napiši komentar: