Sednica prekinuta, nastavak u 13h

Petak , 2020-10-30 | 02:47:45

Sednica Skupštine Novog Pazara prekinuta je večeras nešto pre tri sata posle ponoći, nakon gotovo 17 sati rada, a predsednica lokalnog parlamenta Anela Šemsović nastavak je zakazala za petak od 13 časova.


Od 75 tačaka dnevnog reda odbornici su razmatrali i usvojili 25, među kojima je bila i odluka o davanju saglasnosti JKP “Vodovod i kanalizacija” za poskupljenje vode od 10 odsto.

U nastavku sednice, pred odbornicima će se naći izveštaji o radu svih javnih preduzeća i ustanova u Novom Pazaru prošle godine, kao i određene kadrovske promene.

Na dnevnom redu se nalaze i smene dosadašnjih i imenovanje novih direktora “Gradske čistoće”, “Parking servisa”, “Zavoda za urbanizam”, Turističke organizacije i Sportsko-sajamske ustanove “Pendik”,dok će po sprovedenom konkursu biti imenovan direktor Javnog preduzeća za uređenje građevinskog zemljišta.

Za kraj rasprave ostavljen je izveštaj o radu Štaba za vanredne situacije tokom epidemije korona virusa u Novom Pazaru. U izveštaju, koji ima blizu 150 stranica, nema podataka o broju umrlih žitelja ovog grada od kovida-19.

N. Kočović

 

 


 

Napiši komentar: