Poznat epilog policijskih racija, radile kafana, kafečajnica i kladionica

Sreda , 2020-12-16 | 10:50:49

Prilikom kontrole poštovanja zabrane rada ugostiteljskih objekata nakon 17 časova, novopazarska policija je u noći između ponedeljka i utorka utvrdila da su po jedna kafana, kafečajnica i sportska kladionica kršile tu meru, saznaje radio Sto plus.


U kafani na periferiji Novog Pazara policija je prilikom racije zatekla 53 gosta, među kojima je i jedna osoba za kojom su raspisane poternice, a koja je nakon toga sprovedena u Okružni zatvor u Prokuplju.

Pretresom su kod dva gosta otkrivene tri metalne palice i nož zbog čega su protiv njih podnete prekršajne prijave, dok je u automobilu jedne osobe pronađeno 12 komada municije i sekira pa su podnete krivična i prekršajna prijava.

U objektu je otkrivena i veća količina pića bez akciznih markica na osnovu čega je protiv vlasnika podneta krivična prijava za nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Policajci su prilikom iste akcije otkrili i da je radila kafečajnica, registrovana kao klub jedne političke partije, u kojoj su zatekli petoro gostiju, kao i sportska kladionica protiv čijeg vlasnika je podneta krivična prijava za neovlašćeno organizovanje igara na sreću.

Po nalogu komunalnih inspektora, protiv svih odgovornih u ovim objektima podnete su i odgovarajuće prijave zbog nepoštovanja propisanih protivepidemijskih mera.

N. Kočović


 

  • user thumb
    Emir

    A sta je sa najvecom kockarnicom "Monaco" u Lucnoj zgradi koja radi bez problema dan-noc? Sme li da se udje u nju ?

Napiši komentar: