EPS: Direktor ED Novi Pazar biće smenjen

Utorak , 2021-01-12 | 14:37:34

Elektroprivreda Srbije (EPS) uputila je dodatne ekipe u Novi Pazar i Tutin kako bi se situacija sa elektrosnabdevanjem u najkraćem mogućem roku stabilizovala, saopšteno je danas iz tog javnog preduzeća.


Iz EPS-a je saopšteno i da su u Elektrodistribuciji Novi Pazar, koja pokriva teritorije tog grada i Tutina, utvrđeni propusti u radu, koji se tiču organizacije posla na otklanjanju kvarova, zbog čega su najavili smenu direktora Dragana Ješića.

Zbog obilnih padavina, snega i ledene kiše, koje su prouzrokovale havarije na elektro mreži, veliki broj domaćinstava u Novom Pazaru i Tutinu prethodnih dana nije imao struju.

Elektroprivreda Srbije je objavila da je, danonoćnim radom u veoma teškim uslovima, otklonjen najveći broj kvarova u delovima distributivnog sistema, ali da prekida u napajanju električnom energijom i dalje ima.


 

 • user thumb
  Maca

  Puna podrska gospodiu Jesicu. Svaka čast Vama i vašim radnicima sve se videlo ko radi a ko ne.Novi Pazar je uz Vas.Pravi pobeđuju .Lazovi i neradnici gube.

 • user thumb
  Dovla

  Ocekujete da jedan covek preko noci resi sve probleme koji su se nagomilavali godinama unazad. I da pritom ovaj covek ne snosi odgovornost za novonastala situaciju, vec sasvim druge osobe. Puna podrska direktoru Jesicu

 • user thumb
  Lazar

  Najlakše je okriviti drugog.Neka se Beograd zapita ko stoji iza ovoga.

 • user thumb
  Ivana65

  Da li jedan čovek može Da reši problem koji traje 20-30 godina?

Napiši komentar: