Ramazanske čestitke

Ponedeljak , 2021-04-12 | 17:29:03

Predstojeći mesec Ramazan pripadnicima islamske veroispovesti u Novom Pazaru čestitali su nosioci lokalne vlasti i društvenih funkcija, sa željom da ga provedu u miru, zdravlju i blagostanju.


Predsednica Bošnjačkog nacionalnog vijeća (BNV) Jasmina Curić poželela je svim muslimanskim vernicima da ovaj Ramazan provedu, a svaki naredni dočekaju u dobrom zdravlju, sreći i blagostanju.

“Neka nas mesec Ramazan učini jačim u razmišljanju i delovanju za dobrobit zajednice i društva u kome živimo i radimo. Ubeđena sam da ćemo Ramazan ispratiti i Bajram dočekati kao mnogo bolji pojedinci i bolja zajednica”, navela je Curić.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac vernicima je poželeo “duhovni mir i istinsku radost”.

“Svim muslimanima i muslimankama u Novom Pazaru, Sandžaku i dijaspori upućujem najiskrenije čestitke i želje da mesec posta provedu u radosti, sreći i blagostanju”, poručio je Biševac.

Predsednica Skupštine Novog Pazara Anela Halilović Šemsović “sugrađanima islamske veroispovesti, ali i građanima diljem Sandžaka” poželela je sretne i berićetne dane.

“Iskoristimo ovaj odabrani mesec da činimo ono što će biti od koristi našim porodicama, našoj zajednici, ali i društvu u kojem živimo”, napisala je Halilović Šemsović.

Ramazan počinje u utorak, 13. aprila, a završava se u sredu, 12. maja.


 

Napiši komentar: