Trag: Nagrade za Hasić Manić i Zekić Hoćanin

Cetvrtak , 2021-05-13 | 14:47:42

Trag fondacija objavila je danas da je, po 14. put, godišnju Virtus nagradu za filantropiju dodelila kompanijama, malim i srednjim preduzećima i pojedincima, koji su tokom prethodne godine činili dobra dela, pokretali i podržavali filantropske inicijative i tako doprinosili razvoju zajednica u kojima žive i posluju, kao i smanjenju posledica krize izazvane pandemijom korona virusa.


Specijalna nagrada za mlade filantropkinje dodeljena je Selmi Hasić Manić i Nermi Zekić Hoćanin iz Novog Pazara, koje su zatečene situacijom u tom gradu na samom početku epidemiološke krize, pokrenule urgentnu kampanju sa ciljem prikupljanja novca za nabavku najnužnije medicinske opreme za Opštu bolnicu u ovom gradu.

Trag je regionalna fondacija, koja deluje u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, već 21 godinu podržava i podstiče gradjane na aktivno učešće u razvoju lokalnih zajednica u kojima žive ili posluju.

Tokom prethodne dve decenije Trag fondacija je podržala više od 1.500 uspešnih projekata sa više od 14 miliona dolara uloženih širom Srbije i regiona.


 

Napiši komentar: