Trener Jagodine Simo Krunić rekao je danas da su dueli njegovih fudbalera sa Novim Pazarom uvek bili dramatični i neizvesni, i da očekuje da će tako biti i u ponedeljak, u sedmom kolu Super lige.

Krunić je kazao da će meč u ponedeljak biti posebno težak zato što će Novi Pazar igrati kod kuće i to prvi put pod refletkorima.

„Znamo da je domaćin uvek izuzetno motivisan na svom terenu, nošen fantastičnom podrškom sa krcatih tribina. Ovoga puta njihov dodatni motiv biće taj što su prvi put domaćini pod reflektorima. Mi, međutim, znamo kako se igraju takve utakmice. Poštujemo rivala, ali verujem u naše snage i mogućnosti“, rekao je Krunić novinarima.

Trener Jagodine je kazao da će se njegov tim nadigravati sa Pazarom i da je cilj da ekipa ne doživi poraz.

„Idemo u Novi Pazar da se nadigravamo i da se vratimo neporaženi. Naš kvalitet je kolektiv u kojem vlada odlična atmosfera“, rekao je Krunić.

Prvotimac Vladimir Ilić kazao je da veruje da će posle pobede u šesnaestini finala Kupa Jagodina nastaviti sa dobrom igrom i dobrim rezultatima i u prvenstvu.

„Dobro smo ‘skenirli’ protivnika, znamo sve njihove vrline i mane i verujem da ćemo to uspeti da iskoristimo“, rekao je Ilić.

Utakmica Novi Pazar – Jagodina igra se u ponedeljak u 19.00.