Ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić-Marković i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac posetili su danas opštinu Prijepolje.

Posle razgovora s predsednikom opštine Dragoljubom Zindovićem o projektima vezanim za razvoj sporta i fizičke kulture i aktivnostima lokalne Kancelarije za mlade, oni su s rukovodstvom Srednje ekonomske škole u Prijepolju razgovarali o pomoći Ministarstva omladine i sporta na realizaciji projekta rekonstrukcije stare fiskulturne sale.

Ministarka omladine i sporta i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije posetili su i Kancelariju za mlade.

„Prijepolje je jedan od prvih gradova u Srbiji koji su kroz osnivanje kancelarija ozbiljnije počeli da se bave omladinskom politikom. Svrha celokupnog rada mladih je da oni ne odlaze trajno u Beograd ili inostranstvo, već da ostaju tu i svoju energiju usmere u stvaranju
boljeg Prijepolja“, naglasila je Snežana Samardžić-Marković.

Samardžić-Markovićeva o koordinator Kancelarije za mlade u Prijepolju Admir Veljović potpisali su Povelju za bolje Prijepolje „u kojoj mladi ove opštine daju podršku razvoju i decentralizaciji Prijepolja osnaženi za promene ličnog i društvenog razvoja“.