Na festivalu “Stari grad” kvaltetni takmičari i veliki broj turista

 


Direktor festivala “Stari grad” Aladin Imamović rekao je da će u takmičarskom delu ovogodišnjeg festivala biti predstavljene kvalitetne kompozicije poznatih autora, koje će sigurno privući pažnju festivalske publike.

 

Imamović je na konferenciji za novinare kazao da je jedan od takmičara otkazao učešće na festivalu pa će se publici predstaviti 21 takmičar.

 

“Na kvalitetu ovogodišnjih kompozicija nam mogu pozavideti svi festivali u zemlji, a u to će se uveriti i publika koja bude prisutna u bašti Kulturnog centra”, rekao je Imamović.

 

Husein Memić iz Turističke organizacije Novog Pazara rekao je da je ovogodišnji festival privukao znatan broj turista u naš grad koji će pritom moća da upoznaju i sve naše znamenitosti.

 

“Do sada je 500 ljudi iz Srbije potvrdilo dolazak u grad povodom festivala, a pritom računamo i na veliki broj gostiju iz regiona”, kazao je Memić.

 

“Stari grad” po sedmi put ove godine organizuje Mass Entertainment Group, a generalni pokrovitelj  je grad Novi Pazar.

 

Zlatni sponzor festivala je Telekom Srbija koji je i ove godine pripremio niz iznenađenja za festivalsku publiku.

 

Uloga voditelja festivala koji se održava 23. i 24.jula pripala je Ivanu Ivanoviću i Mariji Kilibardi, a festival će uživo prenositi televizije “Košava”, Svet plus i crnogorska televizija “Elmag”.

 

Cena ulaznice je 300 dinara.