Na Gradskom stadionu kao na autobuskoj stanici

Fudbalski klub Novi Pazar angažovao je ovog leta 19 novih igrača, a ekipu je, istovremeno, napustilo 17 fudbalera.

 

Plavi dres ove sezone nose Danilo Pustinjaković, Ivan Babić i Predrag Vujović koji su došli iz kruševačkog Napretka, Vladimir Matić(BSK Borča), Miloš Đalac(Berane), Šerif Hasić(Kriens, Švajcarska), Despot Višković(Diožđer, Mađarska), Igor Grkajac(Borac Čačak), Nebojša Vukojičić(Dinamo Vranje), Asmir Misini(Spartak Zlatibor Voda) i Vasilije Prodanović(Bežanija).

 

U matični klub vratili su se i Emir Lotinac, Aldin Gurdijeljac i Mirsen Mehmedović iz kraljevačkog Metalca, Semir Sadović iz Voždovca, Ibrahim Arifović iz Sopota, kao i Emir Bihorac koji se reaktivirao.

 

Dozvolu da zaigraju za Novopazarce očekuju Ukrajinac gruzijskog porekla Imeda Putkaradze i Amadu Bailo iz Gvineje.

 

Istovremeno, iz kluba su otišli Miloš Stojanović(Zlate Moravce, Slovačka), Ivan Ćirka(BASK), Nebojša Skopljak(Grbalj, Crna Gora), Salih Hamidović(Mornar, Crna Gora), Miloš Živković(Jagodina), Nebojša Stanojlović(Metalac Gornji Milanovac), Fuad Salihović(Berat, Albanija), Nenad Simić i Nenad Jovanović(Šumadija Jagnjilo), Petar Jokić(Mladi radnik), Demir Spica(Banjik Most, Češka), Admir Redžović i Admir Bogućanin(Jošanica).      

 

U Novom Pazaru više nisu ni Igor Pavlović, Dragan Starčević, Aladin Đakovac i Damir Beširović.  

 

Podsetimo, povratnik u novopazarski klub je i šef stručnog štaba Saša Štrbac, koji je u toj ulozi nasledio Mileta Vuletića i Emira Plojovića, koji su trenerski posao obavljali u tandemu.