Novi šef stručnog štaba Novog Pazara Mladen Dodić i fudbaleri Vladan Spasojević i Dragiša Pejović predstavljeni su danas na Gradskom stadionu, gde je održano prvo ovogodišnje okupljanje kandidata za najbolji tim, uoči početka priprema za nastavak sezone u Prvoj ligi Srbije.

 

Mladen Dodić je na obraćanju novinarima izrazio zadovoljstvo zbog povratka na klupu Novog Pazara.

 

“Ovo je čast i obaveza, pre svega zbog najbrojnije i najvernije publike. Sigurno da naše zajedničke ambicije i želja da se uđe u Superligu garantuju jedno neizvesno i borbeno proleće, koje moramo dočekati spremni”, rekao je Dodić.

 

“Siguran sam da ćemo već od leta imati i infrastrukturu koju zahteva Super liga, što sada nije slučaj, ali uprava na čelu sa predsednikom Rasimom Ljajićem radi na rešavanju tog problema. S druge strane, igrači i stručni štab elitu moraju izboriti na terenu”, dodao je perspektivni stručnjak.

 

Dodić je rekao da neće biti lako izboriti jedno od prva dva mesta koja donose ulazak u najviši rang.

 

“Dosta je kandidata za prve dve pozicije. Mi pripreme počinjemo osam nedelja pre početka prolećnog dela prvenstva i iskoristićemo sledećih sedam dana za stvaranje konačne slike kada je u pitanju igrački kadar. Bilo je dosta odlazaka, a visoke ambicije uslovljavaju i dovođenje pojačanja koja će doneti pravi kvalitet. Za sada smo doveli Pejovića i Spasojevića, koji će biti zaduženi za levu stranu terena”, kazao je Dodić.

 

Ofanzivni vezista Vladan Spasojević i levi spoljni igrač Dragiša Pejović izrazili su zadovoljstvo zbog dolaska na Gradski stadion, istakavši ulazak u Super ligu kao prioritetni cilj.

 

“Drago mi je što sam došao ovde, znam kakav je ambijent obzirom da sam igrao dosta puta protiv Novog Pazara. Sada sam tu da pomognem da svi zajedno ostvarimo dugogodišnji san”, rekao je Spasojević.

 

“Pre dve godine sam bio u Novom Pazaru i bilo je sve kako treba, a i sada smo vrlo lako dogovorili novu saradnju. Gde god sam igrao nisam se obrukao, pa neću ni sada, već ću dati sve od sebe da trijumfalno završimo sezonu”, dodao je Pejović.