Novi Pazar i Sloboda Sevojno Point podelili plen na Gradskom stadionu

 


Fudbaleri Novog Pazara i Slobode Sevojno Point odigrali su nerešeno 1:1, u prijateljskoj utakmici koju je, na Gradskom stadionu, pratilo oko 1.500 gledalaca.

 

Novi Superligaš iz Užica, koji je u prvom poluvremenu bio bolji rival, je poveo u 40. minutu, kada se Pavićević dobro snašao i iz neposredne blizine savladao odličnog golmana Novopazaraca Pustinjakovića.

 

Izabranici Saše Štrpca su dominirali u drugom delu susreta, a izjednačujući pogodak postigao je Matić, koji je u 60. minutu preciznom udarcem sa oko 20 metara izazvao oduševljenje domaćin navijača.

 

Novopazarci su u ranijim pripremnim susretima odigrali bez golova protiv albanske Vlaznije, dok su savladali Jošanicu sa 1:0, Slogu iz Sjenice sa 2:1, novovaroški Zlatar sa 3:2 i Pobedu iz Beloševca sa 3:0.

 

Podsetimo, ekipu Novog Pazara su u ovom prelaznom roku pojačali Danilo Pustinjaković, Vladimir Matić, Predrag Vujović, Ivan Babić, Miloš Đalac, Šerif Hasić i povratnici Emir Lotinac, Aldin Gurdijeljac, Mirsen Mehmedović, Semir Sadović, Demir Spica i Emir Bihorac.

 

Istovremeno, klub su napustili Miloš Stojanović, Ivan Ćirka, Miloš Živković, Nebojša Skopljak, Nebojša Stanojlović, Salih Hamidović, Petar Jokić, Damir Beširović, Dragan Starčević, Fuad Salihović, Nenad Jovanović i Nenad Simić.

 

Prva liga Srbije startuje 14. avgusta, a Novi Pazar će u 1. kolu biti domaćin Sremu iz Sremske Mitrovice.