Odigrano prvih 14 utakmica na Ramazanskom turniru u malom fudbalu


Tradicionalni Ramazanski turnir u malom fudbalu, dvadeseti po redu, počeo je 10. avgusta, a publika je u prva dva dana mogla da vidi ukupno 14 utakmica.

Zvanični spiker ove manifestacije Fehim Karišik izrazio je zadovoljstvo onim što je viđeno od starta turnira, koji se ove godine održava na terenu sa veštačkom travom na Rekreacionom centru.

“Mislim da je samo otvaranje turnira bilo odlično osmišljeno, sa predstavljanjem ovdašnjih fudbalskih škola i kulturno-zabavnim programom. Turnir je, inače, otvorio gradonačelnik Meho Mahmutović, a prva dva dana, u kojima je igrano po sedam mečeva, protekla su u najboljem redu. Utisak je da su svi zadovoljni što je organizator odlučio da se utakmice igraju na terenu Rekreacionog centra’’, rekao je Karišik radiju Sto plus.

On je dodao i da je još uvek moguće da se zainteresovani u kategoriji veterana prijave za Ramazanski turnir. 

“U konkurenciji veterana imamo samo tri ekipe, oni će na teren tek od drugog kruga i to ostavlja prostor za dodatnu prijavu. Inače, na turniru igra 90 ekipa, podeljenih u sedam starosnih kategorija. Posebno raduje što kod seniora imamo 24 ekipe i taj turnir biće jedan od najjačih do sada’’, kazao je Karišik.

Večerašnji program počinje u 21 čas i gledaoci će videti sedam mečeva.    

Organizator 20. Ramazanskog turnira u malom fudbalu je Sportski centar Novi Pazar.