Napadač Pavle Delibašić, dosadašnji fudbaler beogradske Bežanije, novi je član Novog Pazara, potvrdio je radiju Sto plus direktor novopazarskog prvoligaša Sead Brunčević.

 

“Dolaskom Delibašića popunili smo prazninu u napadu, ostaje još da angažujemo jednog pouzdanog štopera i to će za nas biti poslednja kupovina u ovom prelazanom roku. Blizu smo dogovora sa Brankom Žigićem iz novosadskog Proletera, ali problem je što ga u svojim redovima želi i superligaš Sevojno”, rekao je Brunčević.

 

Pavle Delibašić(33) prošao je mlađe selekcije Crvene zvezde, a dres Novog Pazara nosio je još pre dvanaest godina, kada je na Gradski stadion stigao na pozajmicu iz redova crveno-belih, zajedno sa Nenadom Stojanovićem i Markom Mitrovićem.

 

Iskusni napadač ranije je nastupao za više domaćih timova, pa je tako branio boje Radničkog iz Kragujevca, subotičkog Spartaka, Budućnosti iz Banatskog Dvora, Čukaričkog i Zemuna, a igrao je i za Leotar iz Trebinja, kineski Čongćing Lifan, grčku Kaliteu i bugarske ekipe Lokomotivu Plovdiv i Minjor Pernik.

 

Novom Pazaru su ranije u ovom prelaznom roku, osim trenera Mladena Dodića, pristupili Stevan Stošić, Vladan Đogatović, Bojan Đorđević, Luis Alfredo Lopez, Ivan Paunović, Dragiša Pejović i Vladan Spasojević, a u ekipu se vratio i Salih Hamidović.

 

Gradski stadion su, osim bivšeg šefa stručnog štaba Jovice Škora, napustili Predrag Vujović, Vladimir Matić, Asmir Misini, Nebojša Vukojičić, Šerif Hasić, Semir Sadović, Borko Milenković, Aldin Gurdijeljac, Reihan Poturović, Mirsen Mehmedović, Emir Bihorac, Almin Nicević, Imeda Putkaradze i Jasmin Koč.