Saša Štrbac: Ponekad smo previše ofanzivni

Trener novopazaraca izrazio je zadovoljstvo igrom svog tima i pobedom protiv Napretka. “Od početka sam govorio da mojim igračima treba samo da se uigraju, čak mislim da oni u pojedinim trenucima igraju previše ofanzivno. Utakmicom sam zadovoljan. Hoću da Novi Pazar uvek bude agresivan, brz, da stvara puno šansi. Nisam zadovoljan sa poslednjih deset minuta igre, jer utakmicu smo morali privesti kraju onako kako treba. Pokazali smo pravi fudbal, a naša publika to zna da ceni’’, rekao je Štrbac.

Štoper Ivan Babić i napadač Igor Grkajac istakli su ambijent na stadionu, ocenivši ga fantastičnim.


“Utakmica bila veoma teška, od početka smo znali šta nas očekuje, jer je Napredak, moj bivši klub, izgubio dve utakmice pre ove. Morali smo da dobijemo meč. Do poslednjeg minuta smo se borili i na kraju, uz grešku, dozvolili Punoševcu da postigne pogodak. Atmosfera je bila odlična, očekivao sam ovako nešto, ali ranije to nisam i doživeo. Svaka čast navijačima”, kazao je Babić.


“Napredak je dobra prvoligaška ekipa. Mi smo od početka znali šta želimo, a to su tri boda koja će nam puno značiti u nastavku prvenstva. Prvi put doživljavam ovakvu atmosferu od publike, naježio sam se i oduševljen sam’’, rekao je Grkajac.


Vezni igrač Elhan Bejtović istakao je važnost prve prvenstvene pobede i najavio mogući uspeh u sledećem kolu, kada Novi Pazar gostuje u Vranju.


“O
va pobeda nam je veoma bitna, startovali smo loše tako da smo sada ispravili neke stvari. Dobro ćemo se spremiti i idemo u Vranje po pobedu”, kazao je Bejtović.