SDP Prijepolja: Muškića niko ne smenjuje sa funkcije

Sandžačka demokratska partija u Prijepolju odlučno je danas demantovala spekulacije da će sa čela opštine smeniti svojeg funkcionera Jusufa Muškića.

 

„Muškić ostaje predsednik Skupštine opštine Prijepolje, i tu nema, niti je ikada i bilo, dilema. Glasine koje u poslednje vreme kruže čaršijom proizvod su mašte zlobnika“, rečeno je na konferenciji za medije na kojoj su se novinarima obratili predsednik SO Jusuf Muškić i predsednik Opštinskog odbora SDP Esad Hodžić.

 

Objašnjavajući svoje odsustvo sa javne i političke scene prethodnih nedelja, Muškić je rekao da je prvo bio bolestan, a zatim koristio godišnji odmor i da su u toj činjenici neki opozicioni krugovi pronašli razlog za spekulacije o navodnoj ostavci ili smeni.

 

Predsednik Opštinskog odbora SDP Esad Hodžić je naglasio da unutar stranke i njenog odborničkog kluba u Skupštini opštine vlada jedinstvo i nepodeljen stav o svim bitnim pitanjima za građane opštine Prijepolje.

 

Mi pažljivo pratimo rad i ponašanje naših kadrova izabranih na funkcije u lokalnoj vlasti i u skladu sa tim ćemo eventualno povlačiti određene poteze, ali naš potencijal i energija biće usmereni pre svega na rešavanje gorućeg pitanja u opštini Prijepolje, a to je problem nezaposlenosti“, rekao je Hodžić.