Dvedesetšestogodišnji Sabahudin Osmanović iz Novog Pazara ubijen je jutos oko dva sata u ulici Kej skopskih žrtava u tom gradu. 

Prema navodima policije, osnovano se sumnja da je ubica Rešad Hamzić (42) iz Novog Pazara, koji je u bekstvu i za kojim se intenzivno traga.

Prema izvoru radija Sto plus iz novopazarske policije, ubistvu je prethodila svadja i tuča u kafani, koja se nalazi u naselju Šutenovac, nedaleko od Sabahudinove kuće.

“Tokom svadje Hamzić je potegao pištolj, ali su ih prisutni gosti razdvojili i na taj način sprečili da dodje do nekog većeg nereda. Sabahudin je iz kafane izašao sa Smajom Dupljakom i oni su krenuli jugom ka gradu, navodno da kupe hleb”, priča naš izvor.

U ulici Kej skopskih žrtava, koja je magistralni put, njih dvojica su automobilom naišla na Hamzića koji je, kad ih je video, pucao u pravcu mesta suvozača, na kome je sedeo Osmanović.

„Kada je Dupljak, kako je naveo, dao gas s namerom da pobegne, Hamzić je još jednom pripucao u pravcu vozila. Dubljak je Osmanovića odvezao u Zdravstveni centar, ali mu zbog obilnog krvarenja nije bilo pomoći“, kaže naš sagovornik.

U policiji navode da su ubijeni Osmanović i osumnjčeni Hamzić od ranije su poznati policiji, kao i da imaju policijske dosijee, kao i zatvorske kazne.