Kulturno-umetničko veče “Umetnost na dar” u okviru kojeg će mladi svoje ideje prezentovati kroz recitovanje, pesmu i glumu biće održano večeras u novopazarskom Kulturnom centru.

Mladi koji su članovi Udruženja mladih stvaralaca potrudiće se da na kreativan i originalan način publici predstave svoje umeće, rekao je radiju Sto plus jedan od članova udruženja Luka Gemaljević.

“Čitav plan i program osmišljen je do poslednjeg detalja i sigurni smo da će se to publici dopasti. Veče će otvoriti književnik Enes Nikšić, a našli članovi će se oprobati u pevanju, glumi, recitovanju i ostalim kategorijama umetnosti”, rekao je Gemaljević.

Dalila Delimeđac koja je takođe član Udruženja mladih stvaralaca istakla je da je njihov cilj da u narednom periodu okupe još više kreativnih i ambicioznih mladih ljudi koji će moći da pokažu svoje talente.

“Naš cilj nije samo da okupimo mlade iz Novog Pazara već i mlade iz čitavog Sandžaka zato što kada je umetnost u pitanju imamo mnogo toga da ponudimo”, rekla je Delimeđac.

Kulturno-umetnočko veče”Umetnost na dar” zakazano je 19 časova.

E.Đulović