Uslovi korišćenja

1. OPŠTI USLOVI

Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge Sto plus radija. Korišćenjem bilo kog dela sajta smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Sto plus ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu BEZ saglasnosti Sto plus radija da koriste tekstualni materijal i fotografije, poštujući sva sledeća pravila:

Internet sajtovi:

Dozvoljeno je preuzeti maksimalno prvih 200 karaktera iz teksta, kompletan naslov, jednu fotografiju, koja ne sme biti prikazana u dimenzijama većim od 120×120 piksela, obavezno vidljivo navođenje izvora (Sto plus) i kompletnog linka (URL) do preuzetog teksta, neposredno pre ili neposredno posle preuzetog teksta, objavljeni link ka tekstu ne sme da sadrži “nofollow”!

Televizija/radio:

Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenja Sto plus radija kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice.

Štampana izdanja:

Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenja Sto plus radija kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice.

NAPOMENA:

Korišćenje materijala uz nepoštovanje bilo kog od pomenutih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti. Sto plus zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na sajtu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Linkovi ka drugim web sajtovima, koji nisu vlasništvo Sto plus radija, ne smatraju se delom sajta i Sto plus ne snosi odgovornost za njih.

Zaštita privatnosti

Sto plus poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca sajta. Podatke ostavljene prilikom slanja komentara, Sto plus neće davati na uvid trećem licu.

Korisnicima Sto plus radija strogo je zabranjeno:

Objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše domaće i/ili međunarodne zakone,sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način. Objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima.

Lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom, objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane. Svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme. Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika. Sto plus ne odgovara za komentare posetilaca koji su odraz njihovog mišljenja.

Društvene mreže:

korisnici odgovaraju za sadržinu komentara koje ostavljaju na Fejsbuku. Administratori zvanične Fejsbuk stranice Sto plus radija uklanjaju komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja.

Izmene uslova korišćenja

Sto plus zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. Sto plus neće biti odgovorne za moguće posledice proizašle iz takvih promena.

2. DONACIJE

Osnovni podaci o firmi

  • pun naziv pravnog subjekta / BETA PRESS D.O.O. Poslovna jedinica Beta radio
  • adresa / 8. marta 2, Novi Pazar 36300
  • delatnost i šifra delatnosti / Novinska agencija, radio
  • matični broj / 17058983
  • poreski broj / 100147415
  • web adresa / www.radiostoplus.com
  • kontakt telefon / 020 332 310
  • kontakt e-mail /urednik@radiostoplus.com

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Politika privatnosti Sto plus radija

Sto plus radio koristi samo osnovne podatke i ne koristi eksterne pružaoce usluga obrade podataka korisnika.

Isključivo za donacije Radiju, koristimo sledeće lične podatke:

Ime i prezime, podaci za kontakt (adresa e-pošte).

Radio ne raspolaže sa ostalim ličnim podacima koje banka zbog transakcije preuzima od donatora.

Podatke koji se prikupljaju tokom sesije, odnosno prilikom pristupanja sajtu, npr. IP adresa, vreme pristupanja, vrsta sadžaja kome se pristupa i slično.

Politika reklamacija

Vaše lične podatke (Ime, prezime, e-pošta) ne obrađujemo i ne ustupamo nikome.

Ukoliko ste greškom donirali, ili ste se predomislili i želite povraćaj uplaćenih sredstava, to možete učiniti u roku od najviše sedam (7) dana.

Neophodno je da postupak započnite slanjem maila sa adrese koju ste naveli na našem sajtu.

Posle provere validnosti zahteva kod banke, donirani iznos, umanjen za troškove nastale transferom novca, biće vraćen na račun sa kojeg je uplaćen.

Rok za povraćaj sredstva je sedam (7) dana, počev od dana obaveštenja od strane banke.

Zaštita privatnosti korisnika

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Radio Sto Plus (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Radio Sto Plus je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o PDV-u

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.