Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge Sto plus radija. Korišćenjem bilo kog dela sajta smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Sto plus ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu BEZ saglasnosti Sto plus radija da koriste tekstualni materijal i fotografije, poštujući sva sledeća pravila:

Internet sajtovi:

Dozvoljeno je preuzeti maksimalno prvih 200 karaktera iz teksta, kompletan naslov, jednu fotografiju, koja ne sme biti prikazana u dimenzijama većim od 120×120 piksela, obavezno vidljivo navođenje izvora (Sto plus) i kompletnog linka (URL) do preuzetog teksta, neposredno pre ili neposredno posle preuzetog teksta, objavljeni link ka tekstu ne sme da sadrži “nofollow”!

Televizija/radio:

Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenja Sto plus radija kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice.

Štampana izdanja:

Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenja Sto plus radija kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice.

NAPOMENA:

Korišćenje materijala uz nepoštovanje bilo kog od pomenutih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti. Sto plus zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na sajtu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Linkovi ka drugim web sajtovima, koji nisu vlasništvo Sto plus radija, ne smatraju se delom sajta i Sto plus ne snosi odgovornost za njih.

Zaštita privatnosti

Sto plus poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca sajta. Podatke ostavljene prilikom slanja komentara, Sto plus neće davati na uvid trećem licu.

Korisnicima Sto plus radija strogo je zabranjeno:

Objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše domaće i/ili međunarodne zakone,sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način. Objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima.

Lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom, objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane. Svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme. Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika. Sto plus ne odgovara za komentare posetilaca koji su odraz njihovog mišljenja.

Društvene mreže:

korisnici odgovaraju za sadržinu komentara koje ostavljaju na Fejsbuku. Administratori zvanične Fejsbuk stranice Sto plus radija uklanjaju komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja.

Izmene uslova korišćenja

Sto plus zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. Sto plus neće biti odgovorne za moguće posledice proizašle iz takvih promena.