U skladu sa svojim strateškim opredeljenjem, AIK banka nastavlja sa širenjem poslovanja i jačanjem svoje pozicije na domaćem bankarskom tržištu, sa ciljem da postojećim i novim klijentima ponudi dodatne opcije finansiranja, pod povoljnijim uslovima i sa fleksibilnijim rokovima otplate, navodi se u saopštenju.

“Drago nam je što smo sada u mogućnosti da svim klijentima ponudimo i uslugu lizinga koju će moći da koriste kako mala i srednja preduzeća, tako i korporacije, preduzetnici i fizička lica. Naš cilj je da AIK lizing obezbedi i jednostavnost procesa, brzinu donošenja odluka, automatizaciju, inovativnu ponudu i fleksibilnost”, rekao je predsednik Izvršnog odbora AIK lizinga Jožef Nađ.

Kako je saopšteno, Nađ ima bogato iskustvo u finansijskom sektoru, a više od dve decenije je obavljao rukovodeće funkcije, uključujući i poziciju predsednika Izvršnog odbora CA lizinga i člana Izvršnog odbora Kredi agrikol (Credit Agricole) banke za rad sa stanovništvom i malim i srednjim preduzećima.

AIK banka, jedna od vodećih banaka na tržištu Srbije, je navela da kupovinom lizing kuće ostaje na putu strateškog jačanja AIK bankarske grupe, koja odgovornim poslovanjem ostvaruje rast na održivoj osnovi, podržavajući profesionalni razvoj zaposlenih, lokalnu sredinu i zajednicu.