Kako je saopštila Pošta, u poštanskim poslovnicama, kao i u udobnosti svojih domova, bez odlaska u banku, gradjani od sada imaju priliku da se kod zaposlenih Pošte upoznaju sa ponudom gotovinskih kredita, kredita za refinansiranje i paketa računa Banke Inteza.

Istaknuto je da je posebna pogodnost što gradjani na licu mesta mogu iskazati zainteresovanost za neki od proizvoda, što će se odmah proslediti banci na ubrzanu obradu.

„Pošta je kompanija koja ubrzano raste i razvija se u svim segmentima poslovanja. Širenje opsega integrisanih usluga, nastavljamo u saradnji sa velikim partnerom kakav je Banka Inteza stavljajući na raspolaganje i omogućivši najširu dostupnost kvalitetne ponude njihovih proizvoda zainteresovanima, na brz i jednostavan način. Istovremeno, naši zaposleni imaju mogućnost da uključivanjem u ovaj projekat ostvare značajno uvećanje redovnih mesečnih prihoda“, rekao je v.d. direktora Pošte Srbije Zoran Djordjević.

Predsednik Izvršnog odbora Banke Inteza Darko Popović rekao je da je cilj da bude blizu gradjana i da im omogući najveći stepen dostupnosti ponude i nivo komfora u interakciji sa bankom.

„Uveren sam da će nam ovo jedinstveno partnerstvo sa Poštom pomoći da još spremnije odgovorimo na potrebe svojih klijenata, ili onih koji to tek nameravaju da postanu, pružajući im mogućnost da na još lakši način i pod značajno povoljnijim uslovima postanu korisnici naših proizvoda“, izjavio je Popović.

U okviru saradnje Banke Inteza i Pošte Srbije, gradjanima su na raspolaganju keš krediti i krediti za refinansiranje uz nižu kamatnu stopu, ratu koja se ne menja tokom perioda otplate i bez naknade za obradu kreditnog zahteva, kao i novi Inteza Hit Plus platni račun koji im nudi brojne pogodnosti uključujući dve kreditne kartice bez plaćanja članarine, dodatno zdravstveno osiguranje, dozvoljeno prekoračenje računa po nižoj kamatnoj stopi i novu mobilnu aplikaciju bez dodatne naknade.