“Protiv stvarno dobre Vojvodine smo se dva puta pokazali u lošem izdanju. Možda su očekivanja bila i prevelika u tom momentu, s obzirom na povrede. Šansu protiv Voždovca će da dobiju i neki iz omladinskog pogona. Željni su dokazivanja, a hoće da se bore i trče za tim”, rekao je Berber.

Strateg Pazaraca zbog kartona ne računa na štopera Numana Kurdića i fudbalera sredine terena Miloša Mijića.

“Voždovčani dolaze rasterećeni, voljni da se nadigravaju. Mladi su i poletni. Ko god da dobije šansu, probaće da se dokaže. Miloš Krunić i Andrija Katić su odlični golmani. Imaju igrače poput Nikole Đuričića i Miloša Pantovića, možda će zaigrati i Edin Ajdinović, koji je poreklom iz ovih krajeva. Svaka greška može skupo da košta”, ocenio je Berber.

“Moramo da budemo agresivniji, ali i obazriviji. Od šest golova protiv Vojvodine, četiri smo primili iz našeg poseda i usled slabe transformacije. Ulazimo u zgusnutu seriju jer sledi i Kup Srbije. Svi će da dobiju šansu, ali moraju da budu spremni. Na terenu želim najbolje ratnike”, dodao je on.

Novi Pazar je šesti u Super ligi Srbije sa 50 bodova, dok Voždovac na sedmom mestu ima 42.

Filip Jović trebalo bi kod domaćina da zaigra ne mestu levog beka.

“Nama je Voždovac uvek nezgodan. Poštujem taj školovan tim, a pre svih Pantovića, Marka Mijailovića i odlične golmane. Svi znaju s loptom, pa nas očekuje nadigravanje. Ako budemo uradili to što šef traži od nas, tri boda ostaju u Pazaru”, naveo je Jović.

On je izrazio uverenje da porazi od Vojvodine nisu uzdrmali Novopazarce.

“Mislim da smo stabilni. Dali smo maksimum. Uradili smo dobru video analizu i verujem da ćemo da ispravimo greške. Spreman sam da se vratim u najbolji sastav”, zaključio je Jović.

Novi Pazar i Voždovac igraju u sredu od 16.00 na zbog kazne praznoj Džaizkoin areni.