“Bili smo najbolji u svakom pogledu tokom ligaškog takmičenja. Ima malih promena u sastavu, s obzirom na to da je Vladan Babić na Evropskim igrama u Krakovu. Zameniće ga Dušan Veletić, a priključio nam se i Šerif Gurdijeljac. Svi su spremni”, rekao je Lekpek.

Grad Novi Pazar pokrovitelj je plej-ofa Regionalne lige, koji organizuje Bokserski klub Novi Pazar u saradnji sa gradskim sportskim ustanovama i Bokserskim savezom Srbije.

“Boks ima tradiciju kod nas, a doživeo je ekspanziju. Doprinosimo razvoju boksa u Srbiji, takmičarski i vrhunskom infrastrukturom. Regionalna titula predstavljala bi veliki uspeh za naš boks i sport u celini”, ocenio je direktor gradske Ustanove za sport Emir Mehmedović.

Pazarci će se tokom naredna dva dana u Sportskoj dvorani Pendik boriti za trofej sa Loznicom, Somborom i banjalučkom Slavijom.

“Očekivanja su najveća. Dobro smo trenirali. Imamo podršku grada i lokalnih sportskih institucija. Pozivamo publiku da nam pomogne da pobednički pehar ostane u Novom Pazaru”, kazao je pazarski bokser Ahmed Mavrić.

Subotnje polufinale između Sombora i Slavije počinje u 16.00, dok će Novi Pazar i Loznica na ring od 19.00. Finale je u nedelju od 18.00.

“Zahvalan sam Pazarcima što veruju u mene. Dobio sam šansu da boksujem za najjači klub u regionu. Očekujem svoje i ekipne pobede. Obavezno treba pogledati feštu i najvažnije mečeve u istoriji ovog kluba”, naveo je bokser Novog Pazara Dušan Veletić.

Trofej u Regionalnoj ligi prošle godine osvojili su bokseri beogradske Crvene zvezde.