“Važno nam je da se dalje borimo za jaku Srbiju u svakom pogledu. Sve ćemo otvoreno i transparentno komunicirati sa našim narodom, sve teške odluke donosićemo sa našim narodom, a svu odgovornost ponećemo mi”, rekla je Brnabić za televiziju Pink.

Prema njenim rečima, od kada je Srpska napredna stranka (SNS) na vlasti, sve se radi transparentno, ali predsednik Srbije Aleksandar Vučić kada se obraća narodu “gleda da ublaži”.

“Vučić često jeste mnogo direktniji eksplicitniji kada brani interese Srbije na zatvorenim sastancima, iza zatvorenih vrata, nego kada kaže šta je sve govorio”, izjavila je Brnabić.

Brnabić je rekla da vremena od Drugog svetskog rata do sada nisu bila teža, tvrdeći da su pritisci na Srbiju sve teži i veći.

Premijerka je optužila opoziciju da njihove negativne reakcije po pitanju poteza vlasti o rešavanju kosovskog pitanja pokazuju da “kreću od sebe i od toga kako su oni radili”.

Ona je dodala da će građani moći još jednom da čuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića o razgovorima koje je imao sa međunarodnim pregovaračima, i da će na sednici vlade, na koju je i Vučić pozvan, sutra biti reči i o ekonomskom rastu.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *