Istakla je da je Šapić bio prvi na listi „Aleksandar Vučić- Zajedno možemo sve“ i da je ta lista na izborima 3. aprila dobila mandat da nastavi da vodi Beograd.

Posle sednice predsedništva, Brnabić je rekla da je predlog stranke da zamenica gradonačelnika bude Vesna Vidović a najavila je i znatne izmene u sastavu gradskog veća i u sekretarijatima.

„Očekujemo novu energiju u gradu, da završimo započete i započnemo nove projekte i sigurna sam da će Šapić izneti svoj plan i govoriti o konkretnim projektima na sednici u ponedeljak“, rekla je Brnabić.

Rekla je da su planovi ambiciozni a da je jedan od najvažnijih beogradski metro.

Navela je da su spada i izgradnja linijskog parka, te dodala da će to biti najveća parkovska površina.

Prema njenim rečima, to je odgovor svima koji su govoril da vlast ne brine o zelenim površinama.

„Imamo i druge projekte u domenu zaštite životne sredine poput izgradnja pet postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda“, rekla je ona.

Najavila je, uz više projekata infrastrukture, i izgradnju kreativnog centra Ložionica.

„Veliki broj projekata se odnosi na republički nivo tako da je važno da saradnja sa vladom Srbije bude dobra“, rekla je ona.

Izrazila je uverenje da će novi tim raditi najbolje moguće i u interesu gradjana.
Rekla je da je ponosna na sve što je SNS uradila u Beogradu i za Beograd.

„To je danas savremen i moderan grad i ima mnogo bolje uslove za život i neuporedivo bolje uslove za investitore, privredu, za mlade i to je trend koji mora da se nastavi i ubrza“, rekla je ona.