Program uključuje video poruke poznatih gostiju, očekivanja starijih članova Medjunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) i olimpijaca na predstojećim Zimskim olimpijskim igrama (ZOI) u Pekingu 2022. godine, kao i proslavu kineske Nove godine u Vašingtonu.

Predsednik Kineske medijske grupe (CMG) i glavni urednik Šen Haisijung poslao je video poruku u kojoj je svet upoznao sa najsavremenijim 5G studiom za striming uživo.

Šen u svojoj video poruci poziva medijske kolege iz celog sveta da koriste studio koji je izgradjen u brzom vozu i koji će se koristiti tokom ZOI.

Ambasador Kine u SAD Ćin Gang poslao je specijalnu video poruku ljubiteljima hokeja na ledu, rekavši da ljudi vole ovaj sport jer on odražava „sportsko umeće medjusobnog poštovanja“ i „fer pleja“.

Ambasador je takodje rekao da Zimske olimpijske igre u Pekingu koriste najbolju tehnologiju za pravljenje leda na svetu i da će proizvesti „nultu emisiju ugljenika“.

Stariji član Medjunarodnog olimpijskog komiteta Dik Paund, kao i nekoliko američkih olimpijaca, uključujući trostrukog američkog osvajača zlatne medalje na Olimpijskim igrama Šona Vajta, izjavilo je da imaju velika očekivanja od predstojećih Igara.

Zimske olimpijske igre u Pekingu 2022. poklapaju se sa kineskom novom godinom.

CGTN Amerika organizovala je proslavu sporta, jedinstva i sreće za predstojeću godinu tigra u Capital one areni u Vašingtonu na kojoj su deljeni pokloni, uključujući plišane tigrove i pande.