Oni su naveli da je u odgovoru Agenciji SNS je negirala povezanost sa agencijom za hostese “M&J Lady” koja je bila zadužena za organizaciju kol centra, kao i nevladinom organizacijom Centar za edukaciju i razvoj omladine Beograda (CEROB) u čijim su prostorijama vršene isplate honorara.

SNS je navela da ona nije osnivač te agencije, niti da je s njom imala bilo kakvu poslovnu saradnju.

Dodali su i da nisu koristili njihove usluge i da ni na koji način ova agencija nije bila uključena u izbornu kampanju SNS.

U vezi sa fotografijama i video snimkom koje je ranije objavio CINS, a koji su nastali u prostorijama CEROB-a tokom isplate honorara angažovanima u kol centru, SNS je navela da u ovim prostorijama nema obeležja stranke, niti da je SNS osnivač te organizacije.

Krajem prošle godine u tekstu koji je objavio CINS, navedeno je da je novinarka CINS-a prisustvovala isplatama za rad u kol centru u ovom udruženju, a objavljen je i snimak na kojem se vidi jedna od zaposlenih agencije kako učestvuje u isplatama za rad u kol centru i sa novinarkom dogovara glasanje u zamenu za rad u kol centru.

Ipak, kako je objavljeno iz ove agencije za hostese su u dopisu naveli da “nisu bili angažovani na bilo kakvim poslovima koji su navedeni u prijavi”.