Rekao je da će u Skupštini Srbije nastaviti da deluje kao samoslani poslanik i da je, od napuštanja SSP, razgovrao sa predstavnicima svih klubova iz “prave opozicije”.

Kazao je da je Tepić, dok je bio u SSP, pokušavala da ospori sve za šta se borio, te naveo da je sa njom imao “nesuglasice nekoliko godina”.

Naveo je da su, zbog Tepić, “mnogi dobri i pošteni ljudi otišli iz stranke pod političkim terorom”.

Rekao je da je dva puta podnosio ostavku unutar stranke, te da su “problemi zataškani, ali je treći put bio odlučujuči”.

Na koferenciji za novinare ispred Skupštine Srbije, optužio je Tepić da joj je ” cilj da potpuno uništi te ljude koji su srcem u stranci”.

“Ona je jednog po jednog odvajala iz stranke, uništavala jedan po jedan odbor, nesumnjivo želeći da uništi stranku”, rekao je on.

Optužio je Tepić i da je, potom, krenula da svađa opoziciju, te dodao da u tome nije želeo da učestvuje.

Kazao je da Tepić “radi sa SNS”, te je optužio da “ima svakodnevne kontakte sa SNS” i da je, kako je kazao, “uvukla SSP u tu priču”.

“Vidite nastupe u Skupštini, vidite da nemate “partije i bratije”, da nema onog njenog izjašnjavanja i to je Srbija videla, a opštinski odbori su tražili moju reakciju”, kazao je Bulatović.

Kao dokaz da je Tepić lobista SNS naveo je to što “nije krivično gonjena, procesuirana”.

Naveo je da su sa njim na konferenciji za novinare i bivši člnovi SSP, te da će javnost biti obaveštena o narednim koracima “poltičke inicijative”.

Upitan da li je lider SSP upoznat s tim što je saopštio, Bulatović je odgovorio potvrdno.

“Naravno da je upoznat, zna celu situaciju”, rekao je Bulatović.

Kazao je da je Djilas njegov kućni prijatelj i da neće o njemu ništa loše da kaže.