Nagetse je predvodio srpski centar Nikola Jokić sa 37 poena, osam skokova i šest asistencija. Monte Moris postigao je 25 poena uz pet asistencija, a Aron Gordon 21 poen. Bons Hajland u pobedi je učestovovao sa 15 poena i sedam asistencija, a Demarkus Kazins sa 10 poena.

U ekipi Golden Stejta najefikasniji je bio Stefen Kari sa 33 poena, uz osam asistencija, četiri ukradene lopte i tri skoka. On je prvi put u karijeri promašio četiri slobodna bacanja u jednoj utakmici, a šutirao je sa linije 10/14.

Klej Tompson postigao je 32 poena, Endru Vigins 20 poena uz šest skokova, a Drejmond Grin 13 poena, uz 11 skokova, šest asistencija i dve ukradene lopte. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica nije postigao nijedan poen, a imao je po jedan skok i asistenciju.

Denver je vodio većim delom utakmice, ali se Golden Stejt primakao u samoj završnici, a poveo je sa 121:119 košem Karija. Izjednačio je Jokić, a zatim su do kraja utakmice poene postigli Moris i Vil Barton za pobedu i nastavak serije.

Golden Stejtu je potrebna još jedna pobeda za plasman u polufinale plej-ofa Zapada, a peta utakmica na programu je u sredu.