“Noć je bila vrlo kratka. Do tri sata sam gledao i analizirao našu utakmicu protiv Mađarske pokušavajući da pronađem razloge zašto nismo bili na očekivanom nivou. Na kraju, kao što smo i očekivali u ovako ujednačenoj grupi, svi dueli su teški i nema lakog protivnika. U svim susretima odlučuju detalji”, rekao je Đerona, prenosi Rukometni savez Srbije.

Posle poraza od Mađarske u drugom kolu Grupe C na Evropskom prvenstvu, Srbiju sutra očekuje dan odluke i duel sa Crnom Gorom.

Srbiji je potrebna pobeda, ali i da se poklopi rezultat utakmice Islanda i Mađarske, odnosno da mađarski tim ubedljivo pobedi.

“I dalje imamo dosta toga da pokažemo. Odbrana je bila na visokom nivou u obe utakmice iako smo juče primili više od deset golova sa pozicije pivota. Međutim, u napadu ne pronalazimo tako lako sebe”, rekao je Đerona.

“Igramo protiv veoma agresivne ekipe, posebno u odbrani. Golman Nebojša Simić je u odličnoj formi, ali ja verujem svojoj ekipi. Na nama je da pobedimo sa dovoljno golova razlike i čekamo rasplet u drugoj utakmici što je naša poslednja prilika za odlazak u Кeln”, zaključio je selektor Srbije.

Utakmica Srbija – Crna Gora je na programu sutra od 18.30.