“Slanje pisma se naplaćuje i Pošta od toga zarađuje. Mi radimo i za druge političke partije, koje su danas opozicione i imaju ugovor sa Poštom. Sudska pisma, kartice, i to pismo predsednika su pošiljke za koje smo mi naplatili novac”, rekao je Đorđević novinarima u PTT muzeju odgovarajući na pitanje da li su zbog obustave rada u nekim poštama angažovani ljudi mimo Pošte kako bi na vreme bilo dostavljeno pismo Vučića penzionerima.

Istakao je da Pošta nije dostavljala Vučićevo pismo “džabe” već da je tu uslugu Srpska napredna stranka platila 39 miliona dinara.

Naveo je da je račun za tu uslugu ispostavljen, ugovor postoji i da je do sada 93 odsto pisama penzionerima uručeno, a ostatak će biti vraćen.

“Ja ne mešam posao, zadovoljstvo i politiku. Kad završim posao ja se bavim politikom, podržavam Vučića i radim za njega. Ja sam danas mojima u Pošti rekao, a rekao sam i za medije, ja tom čoveku dugujem sve u u životu, što sam politički i profesionalno uspeo. Dozvolite mi da se borim za državu na prvom mestu, i za njega i da ne zloupotrebljavam svoj položaj”, rekao je Đorđević.