“Ružno je ovo što pojedini mediji danas objavljuju vezano za razgovor igrača i navijača. Tu priču guraju ljudi koji ne žele dobro Crvenoj zvezdi. Mi osećamo neizmernu ljubav i emociju koju navijači imaju prema klubu i osećamo ogromnu podršku koju imamo. Istina je da smo imali sastanak ispred zgrade sinoć posle utakmice, ali je to bio iskren i konstruktivan razgovor sa navijačima posle meča sa TSC-om”, rekao je Dragović, navodi se u saopštenju Zvezde.

Fudbaleri Zvezde su sinoć odigrali nerešeno 1:1 na svom terenu protiv TSC-a u u zaostaloj utakmici osmog. kola Super lige i sada zaostaju šest bodova za prvoplasiranim Partizanom.

Navijači su posle utakmice bili nezadovoljni, zviždali igračima, a Baharu su poručili da mu daju žuti karton.

Mediji su preneli da je sinoć održan sastanak navijača i fudbalera i da je bilo maltretiranja pojedinih igrača.

“Svesni smo da smo u krizi i taj razgovor sa njima će sigurno doprineti da što pre i lakše izađemo iz nje. Rekli su nam sve što im je na duši i koliko im je ovo teško palo. Nije bilo nikakvih neprijatnih tonova, a kamoli nečeg više”, naveo je Dragović.

“To su sasvim normalni razgovori koji se dešavaju između igrača i naroda koji voli Crvenu zvezdu. Shvatamo koliko ih boli svaki neuspeh i kiks, naročito kada se to odrazi na plasman na tabeli. Normalno smo razgovarali i jedni drugima rekli šta imamo. Uvereni smo da imamo kvalitet i snagu da izađemo iz ove rezultatske krize. Navijači su uz nas svaki meč, svih 90 minuta. Tako je bilo i protiv TSC-a, navijali su do poslednjeg trenutka i verovali u nas”, dodao je on.