On je na konferenciji za novinare rekao da u duel sa Novopazarcima ulaze sa malo više optimizma zbog načina na koji su savladali Voždovac u prošlom kolu.

“Ovu utakmicu dočekujemo u pozitivnoj atmosferi. Klub je izašao u susret i obezbedio besplatan ulaz, igra se u 20 časova i želeo bih da bude što više naših navijača jer se ponovo pokazalo kako su nam potrebni”, izjavio je Duljaj.

Strateg crno-belih ocenio je da Novi Pazar ima kvalitetne pojedince od kojih su mnogi igrali u Partizanu.

“Došao je nov trener i uvek kada dođe do smene na klupi dođe do određene reakcije tima, igrači žele da se dokažu novom šefu. Tu je dosta bivših igrača Partizana, Ljajić, Suma, Bojat, Petković, Momčilović. Ekipa koja se bori za plej-of imaju svoje ambicije, ali mi imamo cilj da na svom terenu osvojimo tri boda”, poručio je Duljaj.

Na konstataciju novinara da je Slavko Matić četvrti trener Novog Pazara ove sezone i pitanje kako zaštiti trenere, Duljaj je rekao da uprave treba da stanu iza trenera, ako su ga doveli i veruju u njega, kao i da sa druge strane treneri sami treba da osete kada treba da odu, ako stvari ne idu u željenom pravcu.

Utakmica drugoplasiranog Partizana (67 bodova) i devetoplasiranog Novog Pazara (35 bodova) igra se u nedelju od 20 časova na stadionu u Humskoj.