On je, odgovarajući na Imamovićeve optužbe da mu vladajuća većina onemogućava učestvovanje u raspravi u korist, kako je kazao, predstavnika Bošnjaka “čiji je zadatak da hvale politiku vlasti”, rekao da Imamoviću niko nije kriv što ne koristi vreme koje mu pripada i da ga u tome niko ne može sprečiti.

“Razumem njegove frustracije. I sam sam u periodu 2016 – 2020. godina isto tako bio samostalalni narodni poslanik. U tom periodu sam naučio da morate da budete vredni, da morate predati svoje prijave za reč i biti ažurni, a to ne možete uraditi tako što ćete iz svoje kuće iz Novog Pazara očekivati da svi budu lenji”, kazao je Fehratović.

Dodao je da od ostalih narodnih poslanika Imamović ne može očekivati da imaju “amneziju od svega onoga što su oni (poslanici SDA Sandžaka) radili u svojim mandatima”.

Nakon razmene optužbi, Imamović je na svom Fejsbuk nalogu okačio fotografiju iz Skupštine Srbije na kojoj se vidi kako za istim stolom sedi sa Fehratovićem, liderom SPP Usameom Zukorlićem, te narodnim poslanicima Zaimom Redžepovićem (SPP) i Selmom Kučević (SDA Sandžaka).

“Nakon orkestriranog napada na Sandžak, na kafi smo se složili da ipak nismo došli čak u Beograd da bismo se međusobno napadali, dok nam protivnici Sandžaka negiraju identitet i sanjaju o njegovom brisanju”, naveo je u opisu fotografije Imamović.

Istu fotografiju na društvenim mrežama podelio je i Zukorlić.