Današnja sednica skupštine JSD Partizan bila je zatvorena za javnost i novinarima nije bilo dozvoljeno prisustvo, a klub je naveo da će se predsednik fudbalskog kluba Partizan Vučelić u 20.00 obratiti javnosti.

Njegov jedini protivkandidat predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović napustio je sednicu optuživši direktora FK Partizana Miloša Vazuru da samovoljno odlučuje ko sme da prisustvuje sednici.

Nakon napuštanja skupštine Ostoja Mijailović je sa grupom ljudi koja ga podržava u prostorijama Teniskog kluba Partizan organizovao zasebnu sednicu Sportskog društva.

Mijailović je naveo da ima dvotrećinsku većinu, i da su uz njega svih 52 delegata, od 86 članova skupštine. Na sednici je Mijailović proglašen za novog predsednika JSD Partizan.

Zamenik predsednika Upravnog odbora biće Djordje Višacki, a za Generalnog sekretara je izabran proslavljeni odbojkaš Željko Tanasković.

U Upravnom odboru koji je predložio Ostoja Mijailović, nalaze se i košarkaški trener Željko Obradović, Andrea Arsović, bivši trener fudbalskog kluba Marko Nikolić.