“To je nešto što ćemo promovisati i u Novom Pazaru, sa odgovornim ljudima koji vole svoje mesto i koji žele nešto da promene ili unaprede u njemu”, izjavio je predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović.

Imamo dugogodišnje iskustvo u politici, dodao je Stamatović, i istakao da voli da kaže da “ovo što mi radimo su više život i životne teme nego politika”.

“Živim u malom mestu, u opštini Čajetina, i mi iz Zdrave Srbije smo uspeli da unapredimo život u svojoj sredini bez ikakve pomoći i uz teška osporavanja nerazumnih beogradskih rukovodećih struktura koje nam nisu dale da se razvijamo. Činjenica je da opština Čajetina danas ima najveći budžet po glavi stanovnika u Srbiji”, rekao je Stamatović, a koji je prema njegovim rečima za prethodnih desetak godina uvećan 200 puta.

“Možemo da se pohvalimo i da na teritoriji naše opštine nemamo nezaposlenih. Sva ta iskustva ćemo preneti i ovde, da i građani Novog Pazara mogu da žive bolji i kvalitetniji život. Da lakše mogu da donesu odluku da ostanu na svojim ognjištima i da tu grade budućnost za sebe i svoje porodice!, zaključio je Stamatović.

Foto: Zdrava Srbija