On je na konferenciji za novinare rekao da je važnost utakmice velika, zbog položaja ekipa na tabeli, ali i samopouzdanja i mini serije koju je njegov tim napravio.

“Znamo da nam dolazi sjajna ekipa, a ako ih neko poznaje, znamo ih (Andrija) Majdevac i ja. To je internacionalna ekipa, posebno sklopljena za ovu sezonu, imaju velika očekivanja i moraćemo da budemo na maksimumu. Očekujem dobru utakmicu, pa neka pobedi ko bude bolji”, kazao je Gaćinović, pod čijim vođstvom je Novi Pazar beležio odlične rezultate početkom sezone 2022/2023.

Napadač Kruševljana, koji je u prošlom prvenstvu u dresu Novog Pazara odigrao najbolju sezonu u karijeri, Andrija Majdevac veruje da će njegova ekipa ostati na pobedničkom koloseku.

“Bilo mi je u Novom Pazaru stvarno lepo. Dobro smo igrali i zahvalan sam tom klubu na svemu što mi je pružio, ali sad sam ovde, u svom klubu. Posle četiri osvojena boda u prethodne dve utakmice puni smo samopouzdanja, dobre energije i idemo na pobedu, da nastavimo uspešan niz”, poručio je Majdevac.

Novi Pazar je na petom mestu na tabeli sa 30 bodova, dok je Napredak na 11. poziciji i ima pet bodova manje.

Napredak i Novi Pazar igraju u nedelju od 16.30 na Stadionu Mladosti u Kruševcu.