“Naizgled je utakmica ista kao i druge, ali nije tako. Posle dugo vremena na stadion dolazi publika zbog čega smo neizmerno srećni. Video sam preko društvenih mreža gužvu za karte, pa očekujem da će nam to biti ‘vetar u leđa’ i da ćemo adekvatno da odgovorimo, kao i u većini slučajeva ove jeseni”, rekao je Gaćinović.

Pazarci su peti na tabeli sa 25 bodova, tri više od sedmoplasirane Vojvodine, koja ima utakmicu manje.

“Neće biti lako jer ispred sebe imamo jako dobru ekipu. Fudbalski, to su dva kolektiva sa različitim filozofijama i stilovima, ali sličnog opredeljenja. Napadački smo orijentisani, igramo dosta otvoreno, pa verujem da će sutra da bude zanimljivo i da će publika imati šta da vidi”, ocenio je Gaćinović.

“Poštujem izuzetno Nemanju Nikolića i Veljka Simića. Ima tu još zanimljivih mladih igrača i onih koji su im se poslednji priključili, poput Nikole Čumića ili Iva Baraja. Gledaćemo da im se suprotstavimo na najbolji način. Nadam se da će nam novopazarska publika pomoći u tome”, dodao je on.

Trener Novog Pazara neće računati jedino na levog beke Filipa Jovića, koji je zbog dva žuta kartona isključen u poslednjem remiju (1:1) sa Radnikom u Surdulici.

Novi Pazar i Vojvodina igraju u petak od 17 časova na Džaizkoin areni.