„Bez obzira na izostanak kapitena Lončara zbog žutih kartona, mi imamo svoje ambicije. Nadam se da ćemo naći recept da se suprotstavimo dobroj ekipi Kolubare, koja prima dosta golova, ali ih dosta i daje“, rekao je Gaćinović.

Uoči meča 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije u Lazarevcu, koji je zakazan za ponedeljak od 17 časova, Pazar je četvrti na tabeli sa 21 bodom, dok je Kolubara osma i ima 15 bodova.

„Izdvojio bih ofanzivni trio Kolubare, koji čine Miloš Đokić, Ante Vukušić i Miloš Filipović. Inače, naš pristup je isti kao i pre poraza od Crvene zvezde (1:2). Nisam nosio teret zbog prethodnih sedam vezanih pobeda, bilo bi teže da smo pri dnu“, naveo je Gaćinović.

On je izrazio zadovoljstvo jer su se u potpunosti oporavili Andrija Majdevac, Bojica Nikčević, Milan Joksimović i Miloš Mijić.

„Majdevac, Nikčević i Joksimović su protiv Crvene zvezde igrali pod virozom, dok je Mijić preskočio taj meč zbog temperature. Verujem da bismo sa Mijićem rezultatski bolje prošli protiv crveno-belih“, kazao je Gaćinović.

Kolubara i Novi Pazar igraju u ponedeljak od 17 časova na stadionu u Lazarevcu.

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.