“Želim kolegi Stolici da njegov tim izadje iz krize i da ostvari uspeh u Evropi. Oni mogu mnogo bolje. Znali smo da je tranzicija recept, desila se jedna i pre penala. Mogli smo i ubedljivije da dobijemo, ali smo zadovoljni. Znate šta se dešavalo u prva tri kola. Hvala bogu da nam se vratilo”, rekao je Gaćinović novinarima posle utakmice.

On je ocenio da je njegov tim pokazao kvalitet, ali i da ume da igra.

“Mojim momcima čestitam od srca. Ginuli su od prvog minuta i u svakom momentu znali šta rade. Fale nam neki bodovi, ali mnogo znači kad pobedite Partizan”, dodao je Gaćinović .

Šef stručnog štaba Partizana Ilija Stolica naveo je da su crno-beli surovo kažnjeni posle jedine ozbiljne greške na utakmici.

“Sve smo pokušali sa igračem manje, da postignemo gol i okrenemo rezultat. Izvlačili smo maksimum, ali nažalost nije nam se dalo da postignemo makar jedan gol. Za nas je ovo loš start prvenstva. Sve je do nas. Niko drugi neće da nam pomogne. Moramo radikalno da sečemo stvari. Čeka nas Evropa”, rekao je Stolica.

Trener Partizana istakao je da nema vremena za “spuštanje glave”.

“Moramo debelo da porazgovaramo, da analiziramo i da se otreznimo što je pre moguće. Ovo što sledi u Evropi je najvažnije za klub”, zaključio je Stolica.