Direktor Sektora globalnog transakcionog bankarstva u Unikredit banci Srbija Bojan Čiča istakao je da je ova nagrada još jedna potvrda da je Unikredit na pravom putu u razvijanju svojih usluga i podrške klijentima.

„Zaista smo ponosni na činjenicu da već godinama na ovaj način dobijamo pozitivnu povratnu informaciju od svojih klijenata. Upravo to i jeste suština svega što radimo“, rekao je Čiča.

Direktorka Odeljenja za kastodi poslove i poslove depozitara Jasmina Janković dodala je da ovakve nagrade pružaju pravi podstrek za stalno unapredjivanje poslovanja, jer to znači da se ceni i prepoznaje stručnost i kvalitet usluga koje Unikredit pruža.

O regionalnim i pojedinačnim tržišnim nagradama odlučivao je urednički odbor Global Finance-a, koji je uzeo u obzir značajan broj inputa stručnih izvora i korisnika subkastodi usluga, kao i stručno pripremljene prijave institucija koje pouzdano pružaju vrhunske usluge, u svojim regionima i tržištima.

„Priznanje naše regionalne izvrsnosti trinaestu godinu zaredom jasno naglašava našu snažnu posvećenost i fokus širom regiona Centralne i Istočne Evrope i odražava visoke standarde stručnosti, posvećenosti i izvrsnosti usluga koje pruža celokupno osoblje GSS“, naveli su iz Unikredit banke.